fbpx

ONZE KAMERS

Familiekamer “MALAGA”

Deze kamer bevindt zich in het hoofdgebouw en is een familiekamer voor max 3 personen, met een tweepersoonsbed (160×200) en een 1-persoonsbed (90×200). Airco zorgt voor de nodige afkoeling op warme dagen en maakt je kamer heerlijk warm in het voor- en najaar.

De aparte badkamer is uitgerust met twee wastafels, toilet, een inloopregendouche en al het noodzakelijke om u een fijn verblijf te garanderen. Badkamerverwarming zorgt steeds voor een aangename temperatuur.

Deze kamer heeft een eigen terras en aparte ingang.

€85 / nacht voor 2 personen

+ €30/nacht bij gebruik 1-persoonsbed

Inbegrepen in de prijs:

Luxe Tweepersoonskamer “CÚTAR”

Deze kamer kan je enkel boeken vanaf 2 nachten. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed (160×200) en een groot eigen terras, dat uitkijkt op de vallei en het zwembad.

Airco zorgt voor de nodige afkoeling op warme dagen en maakt je kamer heerlijk warm in het voor- en najaar.

De aparte badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet, een inloopregendouche en al het noodzakelijke om u een fijn verblijf te garanderen.

Badkamerverwarming zorgt steeds voor een aangename temperatuur.

€85 / nacht voor 2 personen

 

 
Inbegrepen in de prijs:

Tweepersoonskamer “LOS ROMANES”

Deze kamer met een tweepersoonsbed (160×200) heeft een prachtig uitzicht op de vallei en de bergen. U kan ook genieten van een eigen terrasje aan de kamer met prachtig uitzicht. Airco zorgt voor de nodige afkoeling op warme dagen en maakt je kamer heerlijk warm in het voor- en najaar.   De aparte badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet, een inloopregendouche en al het noodzakelijke om u een fijn verblijf te garanderen. Badkamerverwarming zorgt steeds voor een aangename temperatuur.

€80 / nacht voor 2 personen 

Single? €65 / nacht

Inbegrepen in de prijs:

Tweepersoonskamer “NERJA”

Deze kamer met een tweepersoonsbed (160×200) is iets kleiner dan de andere kamers. Ze ligt aan de achterzijde van de cortijo en dus heel rustig. Er is een klein eigen terrasje aan de kamer. Airco zorgt voor de nodige afkoeling op warme dagen en maakt je kamer heerlijk warm in het voor- en najaar. De aparte badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet, een inloopregendouche en al het noodzakelijke om u een fijn verblijf te garanderen. Badkamerverwarming zorgt steeds voor een aangename temperatuur.  

€75 / nacht voor 2 personen

Single? €65 / nacht

Inbegrepen in de prijs:
Shopping Basket