fbpx

¡ Hola, wij zijn Nadine en Chris !

Na 32 jaar een zelfstandige voedingszaak uitgebaat te hebben in Hoegaarden kozen wij om ons leven een andere wending te geven en onze grootste droom waar te maken.

We verloren ons hart aan het prachtige Andalusië, de prachtige natuur en het milde klimaat.

Onze zoektocht bracht ons naar een oude cortijo nabij het meer van Viñuela en la Peña del Hierro.

Na enkele maanden van hard werken en verbouwen werd onze droom werkelijkheid. Cortijo Loma León is gerenoveerd tot een comfortabele bed & breakfast met vier ingerichte gastenkamers.

Wij zijn klaar om jullie te ontvangen en jullie zoveel mogelijk te verwennen!

 
Chris en Nadine op terras

Onze Cortijo aan de Loma León als ideale uitvalsbasis

Cortijo is Spaans voor hoeve of landgoed. Er staan nog enkele oude stallen recht, maar de rest van de oude hoeve heeft plaatsgemaakt voor nieuwe kamers met alle nodige luxe, in de authentieke Andalusische stijl.

Loma León is Spaans voor Leeuwenheuvel, genoemd naar de heuvel waar we op uitkijken.

Onze B&B vormt de ideale uitvalsbasis voor culturele daguitstapjes (Granada, Malaga, Ronda, Cordoba en Sevilla liggen allemaal op minder dan 2 uurtjes rijden). Na een dagje citytrippen kan je bij ons genieten van een heerlijke duik in ons (verwarmde) zwembad en een lekker drankje uit onze Honesty-bar. Natuurliefhebbers kunnen te voet of met de fiets genieten van de prachtige natuur in de buurt (o.a. het meer van Viñuela en natuurpark La Peña del Hierro) of van de grote natuurparken op minder dan een uurtje rijden (El Torcal, Montes de Malaga).

Een zalig dagje niets doen? Dat kan ook, op het zonneterras langs het verwarmde zwembad, met een lekker fris drankje uit onze honesty-bar.

 
zwembad
Shopping Basket